MunkatársakA fogászati beavatkozások összetettek. Legtöbbünknek nem csak egy egyszerű tömésre vagy pótlásra van szüksége, hanem a vizsgálatok során igen gyakran más problémával is találkozik a fogorvos. Orvosaink a fogászat szinte összes szakterületében járatosak, legyen szó akár esztétikai fogászatról, fogpótlásról, szájsebészetről, parodontológiáról (fogágybetegséggel kapcsolatos problémák) vagy gyermekfogászatról. Ezáltal a hozzánk fordulóknak lehetőségük nyílik arra, hogy egy helyben, ugyanazon fogorvosi team vihesse végig az összes szükséges beavatkozást.

Orvosaink:

Dr. Tálos Marianna: Rendelőnk vezető orvosa, sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szájsebész, implantológus, parodontológus szakorvos. Éveken át dolgozott a SOTE Szájsebészeti Klinikán, ahol jártasságra tett szert egyaránt a maxillofaciális és a dentoalveoláris szájsebészetben is. Éveken keresztül karitatív munkát végzett a szájpadhasadékos gyermekek műtéti ellátásában a budapesti Madarász Kórház Gyereksebészeti Osztályán. Több mint 28 éve végez sikeresen foggyökér beültetéseket is. A fogágybetegségek gyógyításának keretein belül számos csontpótló műtétet végzett már el remek eredménnyel. Emellett fogpótlások tervezésével, elkészítésével , valamint a napi rutinban helyet foglaló konzerváló fogászattal is foglalkozik. Szabadidejében legfőbb tevékenysége a fogyatékossággal élő emberek és a szociálisan hátrányos helyzetben lévő fiatalok és felnőttek segítése.

Ars poeticaja: A fogorvosi munkában a legfontosabb az empátia és a páciens problémája, amelyet minden körülmények között előtérbe kell helyezni.

Dr. Hegedüs Mónika: 2002-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2004-ben Fog és Szájbetegségek szakvizsgát tett. Első tapasztalatait a Szegedi Fog- és Szájsebészeti Klinikán szerezte. 2011 óta dolgozik a rendelőnkben. Az esztétikai és konzerváló fogászat valamint a fogpótlástan a legkiemelkedőbb érdeklődési köre. Szakmai munkáját becsületesen, a páciensekkel szembeni nagyfokú empátiával végzi. Elkötelezett a legújabb szakmai irányvonalak elsajátítása iránt is. Nagy gyakorlattal végzi az implantátumra elhorgonyzott fogpótlások elkészítését. Munkája mellett az anyaság a legfőbb hivatása, 3 gyermek édesanyja.

Dr. Vajda Noémi: a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett 2018-ban. Jelenleg rendelőnkben parodontológus rezidens. Szakmai ambíciója, elhivatottsága és empátiája kiemelkedően magas szintű, érdeklődési köre a parodontológián kívül az esztétikus tömések, gyökértömések és esztétikus fogpótlások készítése. Betegei ragaszkodnak hozzá.

Dr. Bernáth Róbert: Jelenleg másodéves rezidens a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Orális Diagnosztikai Tanszékének Dentoalveorális Osztályán. Nagy biztonsággal végzi a bonyolultabb foghúzásokat, érdeklődési köre a bölcsességfogak és egyéb szájsebészeti műtétek elvégzése. Betegeihez nagyon türelmes és figyelmes.

Dr. Vágó Krisztina: fogszabályozó szakorvos. Rendelőnkben személyes közreműködőként dolgozik. Fő állását a Heim Pál Kórház Állcsontorthopédiai Osztályán tölti be. Évek óta fogszabályoz szájpadhasadékos gyermekeket és fiatal felnőtteket. Rendelőnkben a fogszabályozás minden szegmensét nagy lelkesedéssel végzi.

Dr. Jancsó Judit: aneszteziológus szakorvos. Az ő segítségével végzi rendelőnk az éber altatásban történő szájsebészeti műtéteket, beavatkozásokat. Évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkát a SOTE Szájsebészeti Klinikáján.


Rendelőnk saját fogtechnikai háttérrel működik, melynek vezetője Helyes Zoltán, aki a kivehető és rögzített fogpótlásokkal, betétkészítésekkel és implantációs fogpótlásokkal is foglalkozik.
Rendelőnk kineziológus szakembert is foglalkoztat, aki segít a feszültségek oldásában.
Keresés a tartalomban:

Rendelési idő:
HÉTFŐ 9.00 - 19.00
KEDD 9.00 - 19.00
SZERDA 9.00 - 19.00
CSÜTÖRTÖK 9.00 - 16.00
PÉNTEK 9.00 - 13.30


HEDENTTAL- Fogorvosi Rendelő

Cím: Budapest, Üllői út. 14 1/2
Tel: 06-1-266-9558
Mobil: 06-20-401-8561

Rendelési idő:
Hétfő - Kedd - Szerda - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 9:00 - 12:00