Kezelések -Sok páciens számára napjainkban egyre nagyobb problémát jelent fogainak megmozdulása. Erre a problémára kínálnak megoldást manapság a különböző parodontológiai kezelések.
Ezekkel a módszerekkel a mozgó fogak újbóli stabilizálását érhetjük el, így a páciens rágóképességét nem a fogak eltávolítása utáni fogbeültetéssel, hanem saját fogainak megtartásával érhetjük el.

Napjaink legrohamosabban fejlődő fogászati területe a parodontológia. Ez a tudományág a fog körüli szövetek állapotával foglalkozik. Így az íny, az állcsontok, és a fogat rögzítő szalagok betegségeinek gyógyítása is ide tartozik. Kezdve az egyszerű fogkő eltávolítástól a bonyolult műtétekig, lehetőségek gazdag tárházát jelenti. Modern anyagok, speciális felszereltség, ez az, amit mi nyújtani tudunk. Ehhez kérjük a kellő türelmet pácienseink részéről. A parodontológiai beavatkozások ugyanis sokszor hónapokig, vagy akár évekig elhúzódó kezelés sorozatot jelentenek, mire a végeredményt elérjük.


Napjainkban az egészséges, csillogó fogsor már nem elérhetetlen kívánság. Ki ne vágyna arra, hogy teli szájjal, bátran mosolyoghasson? Kutatások bizonyítják, hogy jelentősen megnő az egyén önbizalma, és kiegyensúlyozottabb a kedélyállapota, ha fogazatának állapota rendezett.A konzerváló fogászat keretein belül történik a lyukas fogak ellátása, a régi, elhasználódott tömések cseréje, a letört fogak helyreállítása, a begyulladt, fájó fogak is megmenthetőek egy pontos, jól kivitelezett gyökértöméssel. Ha pedig valaki fehérebb, világosabb tónusú fogakat szeretne, fogai kifehérítésére is lehetősége van.


Amennyiben egy vagy több fog valamilyen okból kifolyólag hiányzik, lehetőség van ezek pótlására. Attól függően, hogy hány darab, és melyik fogakról van szó, rengeteg megoldás létezik a probléma megszüntetésére.
Mivel ezek a megoldások nagyban függnek az adott páciens egyéni fogazati állapotától, esztétikai igényességétől és anyagi lehetőségeitől, csak néhány fontosabb kifejezés magyarázatát tesszük közre.
A konkrét tervezet elkészülése csak a rendelőben, személyre szabottan történhet!


A szájsebészet szóról legtöbbünknek valamilyen rémtörténet és rengeteg vér jut először az eszébe.
Valóban, sokszor nem lehetséges más úton, konzervatívan megoldani egy-egy fogászati problémát, és szükség lehet gyakorlott, erre a területre specializálódott szakorvos segítségére.
A bölcsességfogak, foggyökér körüli gyulladások vagy ciszták eltávolítása, az arcüreg zárása/emelése, az implantáció nem végezhető el minden fogászati praxisban.

Rendelőnk rendelkezik az ilyen műtéti beavatkozásokhoz szükséges felszereltséggel és háttérrel.
Főorvosunk nagy múltú szájsebész, sok ezer beavatkozással a háta mögött, így biztos kézzel, tapasztalt problémamegoldó képességgel rendelkezik, ami miatt más orvos kollégák is sok esetben kikérik véleményét szájsebészeti beavatkozásokkal kapcsolatosan.


A legtöbb rendelő honlapján szerepel árlista. Ám mi azt valljuk, hogy a fogászat nem kereskedelem, hanem gyógyító munka. A gyógyítás pedig nem lehet személytelen, virtuális! A sikeres együttműködéshez elengedhetetlen a személyes kontaktus, az egyénre szabott kezelési terv elkészítése, melyre az első konzultáció során kerül sor, és aminek kapcsán részletesen bemutatjuk (akár demonstráljuk) Önnek a lehetőségeket, és az elkészült tervezetre árajánlatot is teszünk. Az első konzultáció rendelőnkben ingyenes, ekkor megismerkedhet orvosainkkal, és dönthet a további együttműködésről.Keresés a tartalomban:

Rendelési idő:
HÉTFŐ 9.00 - 19.00
KEDD 9.00 - 19.00
SZERDA 9.00 - 19.00
CSÜTÖRTÖK 9.00 - 16.00
PÉNTEK 9.00 - 13.30


HEDENTTAL- Fogorvosi Rendelő

Cím: Budapest, Üllői út. 14 1/2
Tel: 06-1-266-9558
Mobil: 06-20-401-8561

Rendelési idő:
Hétfő - Kedd - Szerda - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 9:00 - 12:00